Sociale Më shumë

Nazif Cungu vlerësohet me çmim nderi

Prej tvteuta14:24, 29 Tetor 2015

Në  Tiranë  ne Takimin Mbarëkombëtar të Biznesit që po mbahet atje, njëri prej biznesmenëve më të suksesshëm të Ulqinit, Nazif Cungu, është vlerësuar me çmim nderi.Ky çmim z. Cungu iu dha për kontributin e tij në zhvilimin e biznesit shqiptar. Në këtë event kanë qënë të pranishëm zv.kryeministri i Shqipërisë, Niko Peleshi, Ministri i Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës, Blerand Stavileci, Ministri i Ekonomisë së Republikës së Maqedonisë, Bekim Neziri, zëvendësministri iZhvillimit Ekonomik, Tregtisë, Turizmit dhe Sipërmarrjes, Ervin Mete, si dheMinistri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi.

  • 1

    Radio