Kulturë Më shumë

Nata e bamjeve në Kala

Prej tvteuta16:32, 24 Gusht 2023

Nën organizimin e hotelit “Pallata Venecia” manifestimi “Netët e Bamjeve” u hap zyrtarisht mbrëmë. Për të gjashtin vit radhazi, specialitetet tradicionale gastronomike nga bamjet janë përgatitur nga kuzhinier profesionist si dhe ka pas specilaitete të reja të pergaditura nga këta kuzhinier dhe gjitha kjo ishte falas për vizitorët dhe qytetarët, që patën mundësi ti shijojnë bamjet nën tinguj muzikor.
Këtë viti risi ishte çmimet që u ndanë për bamjet më të mira që u vlersuan nga juria, dhe vendin e parë e mori përgaditësja e bamjeve nga Bangladeshi.

  • 1

    Radio