Rajoni/Bota Më shumë

NA DUHET MBËSHTETJA E BE

Prej tvteuta11:32, 28 Gusht 2015

Kryeministri shqiptar, Edi Rama,duke komentuar çështjen e emigrantëve,citohet të ketë thënë se Ballkani ka nevojë për ndihmën e Evropës. “Ne nuk jemi magjistarë dhe nuk mund ta ndryshojmë këtë realitet dhe të realizojmë që njerëzit të ndihen mirë, nëse ata shohin në televizor dhe vënë re si jetojnë evropianët në BE, nëse përdorim buxhetet tona të vogla. Cilëndo mrekulli që ne ta bëjmë, ne nuk mund të realizojmë çudinë, nëse nuk ndihmohemi në mënyrë të vazhdueshme nga Evropa, ka thënë ai në një intervistë për gazetën austriake “Der Standard”

  • 1

    Radio