Aktuale Më shumë

MogUl vazhdon me projektin „Biznesi i vogël-mundësitë e mëdha“

Prej tvteuta14:36, 9 Prill 2016

Organizata joqeveritare MogUl vazhdon me realizimin e projektit “Biznesi i vogël-mundësit e mëdha”, i cili përkrahet edhe nga Enti për punësim.

Projekti ka për qëllim inkluzionin e personave me invaliditet në tregun e punës, duke ngritur ndërgjegjësimin për nevojën e iniciativave sipërmarrëse të këtyre personave në Komunën e Ulqinit.

Pjesmarrësit në projekt theksojnë se për afirmimin e tyre duhet një komunikim më i mirë me pushtetin lokal , si dhe hapja e bizneseve të përbashkëta  ku do të punësoheshin perosnat me invaliditet.

  • 1

    Radio