Aktuale Më shumë

Mogul: Vazhdon pastrimi i Pyllit të pishave në Meteriz

Prej tvteuta14:39, 2 Qershor 2016

Nga Organizata joqeveritare MOGUL njoftojnë vazhdimin e pastrimit të Pyllit të pishave në Meteriz. Ato ftuan institucionet kompetente si dhe profesionistët tjerë që të shëtisin në këtë hapësirë, ta shohin dhe të propozojnë zgjidhje për rregullimin e saj.

Banorët e kësaj pjese të Ulqinit po ashtu sugjerojnë revitalizimin e Pyllit të pishave dhe ndërtimin e pistës shëtitore  deri tek Çinari dhe më tej kah Limani dhe Bashbylyku.

 

 

  • 1

    Radio