Sociale Më shumë

Mogul sjell kurse për gjuhë të huaja

Prej tvteuta17:43, 20 Tetor 2015

vjollca mogulOJQ Mogul për hërë të parë organizon kurse të gjuhëve të huaja, anglisht, gjermanisht, italisht. Këto kurse do të jenë të përshtatura për nivele të ndryshme, fillestare dhe të avancuara në bazë të kërkesave të të interesuarve. Gjithashtu risi janë edhe kurset e gjuhëve shqip dhe serbisht sic shprehet për televizionin Teuta edhe udhëheqësja e programit të kurseve pranë Mogul Vjollca Likaj Cobaj. Regjistrimet kanë filluar pranë ambjenteve të OJQ Mogul ku dhe do të zhvillohen orët e kurseve deri me datën 1 Nëntor por nuk përjashtohet mundësia e vazhdimit të regjistrimeve edhe pas kësaj date. Kurset do jenë me dy lloj tarifash për fëmijë dhe të rritur duke theksuar faktin se janë mjaft të arsyeshme.

  • 1

    Radio