Aktuale Më shumë

MogUl: Aksion për shpëtimin e pyllit të pishave

Prej tvteuta10:28, 16 Prill 2016

Me iniciativën e një grupi qytetarësh, OJQ Mogul fillon fushatën “Ta shpëtojmë pyllin e pishave në Meteriz”! Aksioni fillon ditën e diel me 24 prill në ora 9. Aksionin e mbështet Fondacioni FAKT, kurse shoqatat partnere “Aleanca qytetare”, OZON, Green Home, etj. do të marrin pjesë me aktivistët e tyre dhe do të ndihmojnë me këshilla!

Nga kjo organizatë u bëjnë thirrje dashamirësve që të marrin pjesë në numër sa më të madh.

  • 1

    Radio