Ekonomi Më shumë

Misioni i ekspertëve

Prej tvteuta15:26, 20 Prill 2015

Misioni I ekspertëve të Bashkimit evropian mbi pengimin e pastrimit të parave , do të qëndrojë në Malin e Zi  nga dita e sotme e deri të mërkurën për të kundruar  përparimin e realizuar në këtë fushë.
Ministria e jashtme dhe integrimeve evropiane bën të ditur se , misioni përbëhet  nga dy  ekspertë italianë  dhe belg, si dhe  nga Europoli.Takimet e drejtpëdrejta do të bejnë të mundur  shkëmbimin e informacioneve  mbi çështjet  e hetimeve financiare,konfiskimin e pasurisë  dhe pengimin e pastrimit të parave.

  • 1

    Radio