Sociale Më shumë

Miratohet vendimi në rrjetin e institucioneve shëndetësore

Prej tvteuta10:11, 19 Maj 2016

Qeveria malazeze  miratoi Vendimin për rrjetin e institucioneve shëndetësore ,qëllimi i të cilit është ofrimi efikas i kujdesit shëndetësor dhe sigurimi i shëndetit të qytetarëve .

Vendimi  siç u njoftua nga Zyra e Qeverisë për Marrëdhënie me Publikun, është miratuar si pjesë e implementimit të Ligjit të ri për mbrojtje shëndetësore .

” Qëllimi kryesor  i Vendimit është sigurimi më efikas i kujdesit shëndetësor dhe zbatimi pa pengesa i  reformave në të gjitha nivelet e kujdesit shëndetësor “, thuhet në deklaratë .

  • 1

    Radio