Politikë Më shumë

Miqësi e sinqertë

Prej tvteuta10:30, 13 Dhjetor 2014

Miqësia e sinqertë karakterizon marrëdheniet mes Maqedonisë dhe Malit të Zi, ka thënë kryetari i atij vendi Gjorgje Ivanov, duke marr letrat kredenciale të ambasadorit malazias Predrag Mitroviq. Ivanov ka shtuar se Maqedonia dhe Mali i Zi kane një dialog në kontinuitet dhe të hapur, bashkëpunim të frytëshem me të gjitha fushat e interesit të përbashkët, perkrahjen reciproke, në rajon si dhe në planin shumë palësh.

 

  • 1

    Radio