Aktuale Më shumë

Ministria: Të hyrat nga turizmi, 916 milionë euro

Prej tvteuta16:55, 20 Nëntor 2022

Të hyrat nga turizmi në nëntë muajt e parë të këtij viti, sipas të dhënave të Bankës Qendrore, arritën në 916 milionë euro, thuhet në llogarinë në Twitter të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit.  Nga ky dikaster qeveritar thanë se të hyrat janë rritur për 30 për qind krahasuar me vitin e kaluar.

“Përpjekjet e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit kontribuojnë në rritjen e fuqishme të turizmit në Mal të Zi”, thuhet në llogarinë e tyre në Twitter.

  • 1

    Radio