Sociale Më shumë

Mini ambulanca per Qendren ditore ne Ulqin(video)

Prej tvteuta15:26, 14 Janar 2015

Qendra ditore për fëmi me të meta në zhvillim , Sirena do të bëhet edhe me mini ambulanc që dukshëm do të avancojë funksionimin e këtije institucioni dhe do të lehtësoje punën, të punësuarve dhe fëmijëve që qendrojnë në këtë qendër. Drejtori i qendrës Bilal Alaj paralajmëron paisje stinore të dhomës që ka vlerën prej 15 000 eurosh dhe sic thot do të jetë shumë e cmueshme. Për herë të parë frekuentuesit e qendrës sivjet shkojnë në pushime dimërore.

  • 1

    Radio