Aktuale Më shumë

Milloviq: SDT dorëzoi dëshminë e marrëdhënies së Shukoviqit me OKG nga Budva

Prej tvteuta14:04, 9 Shkurt 2024

Ministri i Drejtësisë, Andrej Milloviq, në seancën e Komisionit për Siguri tha se sot në mëngjes në Prokurorinë Speciale të Shtetit ka dorëzuar dokumentacionin për lidhjet e shefit të Departamentit Special të Policisë, Predrag Shukoviq, me një grup të organizuar kriminal nga Budva, kundër të cilit SDT po procedon me prova, kontrata dhe raporte.

Komisioni Parlamentar për Siguri dhe Mbrojtje po merr në pyetje Ministrin e Drejtësisë Andrej Milloviq, Kryeprokurorin Special Vlladimir Novoviq dhe Shefin e Departamentit Special të Policisë (SPO) Predrag Shukoviq për abuzime të mundshme në atë njësi policore në rastin e çështjes Do Kwon dhe sigurive të tjera aktuale. çështjet.

Milloviq thekson se për sa i përket tij, e gjithë seanca mund të jetë e hapur për publikun.

“Për sa më përket mua, nuk ka asgjë për të fshehur, një seancë krejtësisht e hapur”, theksoi Milloviq.

Anëtari i Partisë Popullore Demokratike, Millan Knezheviq, nuk pret që temat të filtrohen, sidomos duke pasur parasysh informacionet që u shpallën në komisionin e kaluar.

“Nëse dikush mendon se tani e gjithë kjo do të na kornizohet, se do të flasim vetëm për Do Kwon, nëse ai merr ushqim korean në Spuzh, nëse do të ketë ekstradim apo jo, atëherë ky Komitet nuk ka kuptim dhe unë e mbështes Milloviq-in që seanca të jetë e hapur për publikun. Këtu është hapur kutia e sigurisë së Pandorës dhe nuk mund të përfundojmë me Do Kwon”, tha Knezheviq.

 

  • 1

    Radio