Aktuale Më shumë

Millosheviq: PDS nuk do të pengojë funksionimin e qeverisë së besimit zgjedhor

Prej tvteuta15:21, 28 Maj 2016

Drejtori politik i Partisë Demokratike të Socialistëve , Tarzan Millosheviq, ka deklaruar se mbajtësi i listës së kësaj partie në zgjedhjet e tetorit do të caktohet nga organet e partisë dhe kryetari Millo Gjukanoviq, dhe se është akoma herët të flitet për modalitetet e daljes në zgjedhje.

Sa i përket qeverisë së re që do ta udhëheq vendin deri në zgjedhje, Millosheviq tha se nga PDS nuk do të ketë opstruksione për funksionimin e rregullt të qeverisë, dhe se akuza të tilla janë komplet të pabaza.

“Qëllimi ynë është që qeveria të funkisonojë në mënyrë të përkryer dhe të ketë besimin e të gjithë subjekteve”, tha në mes tjerash Millosheviq.

  • 1

    Radio