Politikë Më shumë

MILIQ SHKON NË MOSKË

Prej tvteuta10:18, 8 Maj 2015

Kryetari i Partisë Socialiste Popullore,  Srgjan Miliq,  do të qëndrojë në Moskë prej  dates 8 deri me 12 maj ku do të marrë pjesë në solemnitetin jubilar me rastin e 70 vjetorit të fitores kundër fashizmit dhe në paradën ushtarake  e cila do të mbahet me 9 maj  në Sheshin e Kuq në Moskë. Siç është kumtuar nga PSP, gjatë vizitës  zyrtare në Moskë, Miliq, do të bisedojë me përfaqësuesit e jetës publike  ekonomike dhe politike të Federatës Ruse.

  • 1

    Radio