Politikë Më shumë

Miliq përsëri kryetar

Prej tvteuta10:18, 24 Nëntor 2014

Kryetari i deri tashëm i partisë Popullore Socialiste Sërgjan Miliq është zgjedhur përsëri lider i kësaj partije. Ai ka porositur se këtë parti askush nuk mund ta konfliktojë, ta asgjësoj sepse ka besim në të verteten. Miliq ka shtuar se SNP ëndërron që Mali i Zi të jetë atdheu i të gjithë qytetarëve. Ne kongresin e partisë që u mbajt mbrëmjen e kaluar në Berane nga 494 delegatet, atë e kanë perkrahur 273. Kunder kandidatet Aleksa Beçiq dhe Aleksandër Damjanoviq kanë siguruar 141, përkatësisht 80 vota.

  • 1

    Radio