Sociale Më shumë

MILICA MANDIQ : NËNDETI I ULQINIT DO TË PASTROHET ME BASHKËPUNIMIN E MIRË TË SUBJEKTEVE LOKALE

Prej tvteuta10:37, 20 Shtator 2016

Milica Mandiq udhëheqese e laboratorit për Hulumtime Zhvillimore dhe Marikulturë për Televizionin Teuta tha se bashkëpunimi i subjekteve lokale është pika kryesore për mbarëvajtjen e aksionit të pastrimit të nëndetit të komunes së Ulqinit.

Vlera e kontratës e cila financohet nga projekti i Institutit për Biologjinë detare të Kotorrit si dhe projekti për ruajtjen e bregdetit të detit të komunës së Ulqinit arrinë vlerën e rreth 2500 eurove.

Mandiq shtoj se vetë akterët lokal janë ata të cilët i dinë pikat kryesore se ku duhet të ndërhyjnë prandaj ne do e theksojmë rëndësine e bashkëpunimit me ta.

  • 1

    Radio