Aktuale Më shumë

Medojeviq: Puna e ministrave të opozitës e barabartë me zero

Prej tvteuta10:53, 27 Korrik 2016

Ministrat e opozitës në qeveri nuk kanë zbatuar asnjë reformë, dhe nuk kanë gjetur ndonjë dëshmi të abuzimit të pushtetit,  çka do ta paguajnë politikisht në zgjedhjet e ardhshme, deklaroi zyrtari i Frontit Demokratik  Nebojsha Medojeviq. Sipas tij, puna e ministrave të opozitës në qeveri është baraz me zero.

Ai gjithashtu shprehu mendimin se ministrat e rinj  gjatë kësaj periudhe më tepër  janë marrë me punë të tjera se sa me zbulimin e manipulimeve dhe keqpërdorimeve zgjedhore.

  • 1

    Radio