Kulturë Më shumë

Mbyll dyert per kete vit “Pranvera ne Ane te Malit”

Prej tvteuta11:09, 23 Maj 2016

Manifestimi i organizuar nga shoqata “Ora” mbylli dyert e tij edhe për këtë vit. Ky ishte viti i 13 i organizimit të tij ,duke sjellë edhe shumë visitor të cilët duan të jenë të pranishëm gjatë këtij manifestimi. Me koncertin e madh poshtë mureve të qytetit të lashtë të Shasit, të dielën përfundoi manifestimi tradicional “Pranvera në Anë të Malit”. Para disa qindra vizitorëve u prezantuan shoqatat lokale kulturo-artistike “Tradita” dhe “Ana e Malit”, si dhe ansamblet nga regjioni. Nuk munguan në ditën e fundit të tij edhe mjaft prezantime të veshjeve tradicionale të zonave të ndryshme të Anës së Malit.

  • 1

    Radio