Sociale Më shumë

Matja falas e vitaminave dhe mineraleve

Prej tvteuta14:17, 4 Mars 2016

Në farmacinë “Pharmalife” është organizuar matje pa pagesë e vitaminave dhe mineraleve në organizëm. Që të jenë gjithmonë pranë konsumatorëve të vet stafi i “Pharmalife” mundohet të sjellë risi në qytetin tonë.  Drejtoresha e farmacisë Mehrixhana Dervishi Llazorja, për televizionin tonë e spjegon rëndësin e kontrollimit të mineraleve dhe vitaminave.

Përveç matjes së vitaminave dhe mineraleve në organizëm, poashtu të interesuarit patën mundësi të ndjekin këshillat e profesionistëve të kompanisë së njohur “Solgar”  për ushqim të shëndetshëm dhe ruajtjen e shëndetit. “Solgar” është prodhuesi i vitaminave dhe mineraleve  në baza bimore, kështu deklaron përfaqësuesi i kësaj firme Boro Zhivkoviq.

Interesimi nga ana e qytetarëve ishte i madh duke treguar kujdesin që kanë për trupin e vet, shërbimi falas është edhe një shtyse e mirë që të ndërgjegjësohet vetëdija e njerëzve për kontrollë mjeksore.

  • 1

    Radio