Sociale Më shumë

Matja e qarkullimit venoz të gjakut në “Pharmalife”  

Prej tvteuta19:29, 23 Shkurt 2016

Farmacia “Pharmalife” në kuadër të akcioneve të ndryshme që organizojnë, kësaj radhe kishin edhe matjen e qarkullimit venoz të gjakut. Sipas fjalëve të drejtoreshës së “Pharmalife” Mehrixhana Dervishi Llazorja  qëllimi kryesor  i këtij akcioni është parandalimi i sëmundjes së zgjërimit të venave, sëmundje kjo e cila është çdo ditë e më shumë në rritje.

Gjithashtu, farmacistja Mehrixhana Dervishi Llazorja tregon se cilat janë simptomat e para të kësaj sëmundje.

Milica Kastratoviq, drejtoresha e P2 health nga Podgorica, Institutit privat shëndetësor foli për rëndësinë e kontrollimit të gjarkullimit venoz të gjakut.

Shëndeti ynë është në rend të parë, dhe sipas fjalëve të specialistëve duhet të kemi kujdes më të madh dhe të marrim masa prevendive.

  • 1

    Radio