Politikë Më shumë

Marreveshtja –Anomali e plote

Prej tvteuta16:29, 25 Prill 2016

Shpresojme se me ne fund do te behet nenshkrimi I marreveshtjes me te cilen do te vendoset “qeveria e besimit zgjedhor”. Eshte humbur shume kohe, perfitime kane bere vetem lideret politik te kycur ne negociata per qeveri, sepse kane fituar reklamim pa pagese, keshtu ka deklaruar kryetari I Unionit demokratit malazias, Miodrag Vllahoviq.

Ne kete qeveri do te hyjne nje parti dhe nje shoqate te cilet asnjehere nuk kane marre pjese ne zgjedhje, dhe jane bere “parlamentare” pa zgjedhje dhe ne te njejten menyre do te hyjne edhe ne qeveri. Kjo eshte nje anomali e plote, kurse pasojat do ti shohim shpejte, deklaroi Vllahoviq.

  • 1

    Radio