Sociale Më shumë

Maroviq prej sot në liri

Prej tvteuta12:25, 17 Maj 2016

Funkcionari i lartë i  Partisë Demokratike të Socialistëve, Svetozar Maroviq  ka nënshruar  marrëveshjen mbi pranimin e fajësisë, dhe sot do të lirohet nga paraburgimi.

Sipas marrëveshjes parimore me prokurorët ai do të vuaj tre vjetë, e tetë muaj burg, ndërsa pjesa e dënimit me të holla akoma nuk është përcaktuar.

Maroviq nuk do të përgjigjet si shefi i grupit kriminal ,por për kryerjen e veprës penale- shpërdorim të pozitës zyrtare, të kryera në mënyrë të organizuar .

Maroviq u arrestua më 17 dhjetor të vitit të kaluar .

  • 1

    Radio