Aktuale Më shumë

Markoviq mori detyrën: Na presin shumë punë

Prej tvteuta15:24, 29 Janar 2024

Në objektin e Prokurorisë Supreme të Shtetit është bërë dorëzimi i detyrës në mes të Prokurorit Suprem të Shtetit (VDT) Millorad Markoviq dhe ish ushtrueses së detyrës së prokurores supreme të shtetit, Tatjana Begoviq.

Me këtë edhe zyrtarisht ka marrë detyrën prokurori i ri suprem i shtetit, njoftoi Prokuroria Supreme e Shtetit.

“Në periudhën e ardhshme presim punë të madhe, përkushtim dhe vendosjen e rregullave dhe procedurave të përcaktuara qartë në të gjitha nivelet. Jemi në pritje të reformave që do të kontribuojnë që Prokuroria e Shtetit të njihet për zbatimin konsekuent të rregulloreve ligjore dhe si garantues i sigurisë së të gjithë qytetarëve të Malit të Zi”, tha Markoviq pas marrjes së detyrës.

Kujtojmë se Markoviq u zgjodh Prokuror  në seancën e Kuvendit të Malit të Zi të mbajtur më 27 janar me votat e 61 deputetëve.

  • 1

    Radio