Aktuale Më shumë

MANS: Deri tani 187 ankesa të qytetarëve, 31 padi penale

Prej tvteuta15:13, 16 Tetor 2016

Rrjetin për Afirmimin e Sektorit Joqeveritar (MANS) deri tani e kanë kontaktuar 187 qytetarë të Mali të Zi, 70% e të cilëve janë ankuar për parregullsi dhe presione gjatë procesit zgjedhor.

Në bazë të informacioneve të mbledhura kjo organizatë ka paraqitur 31 padi penale pranë Prokurorisë Speciale, kryesisht për shelje të së drejtës për votim të fshehtë, sipas nenit 186 të Kodit Penal. Dy nga këto padi janë për raste të regjistruara në Komunën së Ulqinit.

  • 1

    Radio