Aktuale Më shumë

Mandiq: Tradhtarët penguan skenarin maqedon

Prej tvteuta10:59, 16 Gusht 2016

Kryetari i Demokracisë së Re Serbe, Andrija Mandiq, thotë se tradhëtia e interesave të opozitës dhe votuesve e ka penguar Frontin Demokratik (DF) të shkarkojë kryeministrin Milo Gjukanoviq me skenar të Maqedonisë.

Mandiq tha se në terren nuk është duke hasur në aktivistë të Demos-it, sepse ata nuk janë atje., kurse për efektin e opozitës në Qeveri ai thotë se është inekzistent dhe se prej marrëveshjes ka pasur dobi vetëm Gjukanoviq.

Disfata e tyre mund të vërehet edhe nga deklaratat e paqarta me të cilat ata dalin në publik,  dhe se marrëveshja e besimit zgjedhor është projekt i ambasadës amarikane, e cila po mundohet që Malin e Zi ta shtyjë në NATO, tha në mes tjerash Mandiq.

  • 1

    Radio