Politikë Më shumë

Mandiq-asgjë e tmerrshme

Prej tvteuta17:24, 14 Maj 2016

Deputeti I Frontit Demokratik, Andrija Mandiq tha se  në Kuvend nuk ka ndodhur asgjë e tmerrshme.

” Këtu nuk është goditur askush, është  bërë polemikë dhe është biseduar, janë dëgjuar argumente të ndryshme. Fronti Demokratik ka bërë vetëm atë çfarë ju ka premtuar  qytetarëve të Malit të Zi” ka thënë Mandiq,duke rikujtuar se qëllimi I tyre është të mposhtin kryeministrin dhe qeverinë. Njëherit ai I bëri thirrje kryeministrit që të vijnë në parlament duke I siguruar se nuk do të përsëritet asgjë nga ajo çfarë ishte dje në parlament.

  • 1

    Radio