Aktuale Më shumë

Maliqi:Brezat e rinj po shkojn drejt barazisë gjinore

Prej tvteuta16:56, 19 Shtator 2016

Hulumtuesi dhe këshilltari i politikave publike në sektorin privat në Kosovë Agon Maliqi i cili para pak ditësh ishte në qytetin e Ulqinit,në lidhje me barazinë gjinore,për televizionin Teuta u shpreh se është një sfidë për të gjithë rajonin,por vitet e fundit ka pasur  përmirsim të dukshëm tek brezat e rinj.

Përshembull në Kosovë brezi nën moshën 30 vjec është më aktiv në tregun e punës, në hapësirën publike e  që do të vazhdojë të  thellohet më tepër.Por me rritjen e lirisë,rritet dhe liria e grave, përfundon Maliqi.

  • 1

    Radio