Politikë Më shumë

Mali i Zi Pozitiv me poste te larta

Prej tvteuta16:56, 20 Maj 2016

Malit te Zi pozitiv sipas  disa informacioneve, ne perberjen e re te  qeverise do ti takoje nje vend I nenkryetarit te qeverise, kurse ne kuvend do te marre postin e kryeparlamentarit, por emrat te cilet do te marin keto poste ende nuk jane bere publike, edhe pse pritet te jene emra nga udheheqesia e kesaj partie.

Emrat do te behen publike ne seancen e kuvendit te ardhshem i cili pritet te mbahet javen qe vjen, dhe ne kete menyre Mali I Zi Pozitiv do te marre vendin kryesues  ligjdhenes, te cilin pas nje bllokade disamuajshe e pret nje pune e madhe, miratimi I rreth 300 ligjeve.

  • 1

    Radio