Politikë Më shumë

Mali i Zi Pozitiv mbajti konventen ne Ulqin

Prej tvteuta23:08, 23 Shtator 2016

“Mali i Zi Pozitiv” , zhvilloi konventen ne Ulqin,ne kuader te zgjedhjeve te 16 Tetorit.

Nga kjo parti,pervec nje numri te madh te simpatizuesve, present ne konvente ishin  edhe Kryetari i Kuvendit te Malit te Zi Darko Pajoviq, nenkryetarja e Qeverise Azra Jasavic,dhe shume nga perfaqesuesit e larte te “Malit te Zi Pozitiv”.

Nga Ulqini,pjese e listes se kesaj partie per zgjedhjet e tetorit,jane tre kandidate,Kryetari i Keshillit Komunal te Ulqinit,Fuad Lamezheviq, Adem Veliq dhe Nikolla Batriceviq.

Kryetari Pajoviq tha se me ardhjen e tyre ne pushtet, kane bere me shume se disa demokrate per 27 vite. Ne jemi kujtuar edhe per shqiptaret, edhe per malazezet, edhe per serbet, boshnjaket dhe kroatet, dhe ne sot jemi krenare qe cdo perfaqesues nga radhet e partive te popujve pakice qe jane ne kuvendin e Malit te Zi, mund te flasin ne gjuhen e vete.

  • 1

    Radio