Aktuale Më shumë

Mali i Zi Pozitiv del me platformën e vet për tejkalimin e krizës

Prej tvteuta10:06, 25 Janar 2016

Këshilli Qendror i Malit të Zi Pozitiv ka vendosur dje që të përkrahë qeverinë e Malit të Zi vetëm nëse opozita do të kycet në qeveri.

Sipas deklaratës së liderit të kësaj partie Darko Pajoviq, pjesmarrja e opozitës në qeveri do të mundësonte organizimin e zgjedhjeve të lira dhe të barabarta në të cilat nuk do të keqpërdoreshin resurset shtetërore.

Në qeveri duhet të ketë vend për partitë që përkrahin antarsimin në NATO , si dhe ato që janë kundër, ka thënë Pajoviq.

  • 1

    Radio