Sociale Më shumë

LOJËRAT E TEPRUARA TË QEVERISË MALAZEZE

Prej tvteuta11:28, 18 Shtator 2015

Vetëm katërdhjetë ditë mbasi që në Ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit ka dorëzuar kërkesën për dhënien e lejes ndërtimore për ndërtimin e hotelit në Sukë, kompania „Star of Montenegro“ në fillim të shtatorit ka kërkuar që ky proces të ndalohet.
Ministria ka pranuar këtë kërkesë duke mos ia thënë opinionit arsyet për një hap të till.
Kjo do të thotë se vazhdojnë lojërat shumëvjeçare rreth ndërtimit të hotelit në këtë lokalit më atraktiv në Ulqin.

  • 1

    Radio