Sociale Më shumë

Lista e re për korrupsion

Prej tvteuta11:02, 3 Dhjetor 2014

Mali i Zi në listën e re të indeksit të përceptimeve të korrupsionit të prezentuar nga TRANSPARENCY INTERNACIONAL, ka zënë vendin e 76 në mesin e 175 vendeve të botës. Kur kemi parasysh vendet e ish Jugosllavis, më e korruptuara është Kosova. Shkalla më e ulet e korruptimit është në Slloveni, pasojnë Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bosnja e Hercegovina. Me korrupsion më te vogel shquhen vendet Skandinave dhe se në vendin e parë është Danimarka.

 

  • 1

    Radio