Sociale Më shumë

LIBRAT PER FILLORISTE PA PAGESE

Prej tvteuta11:07, 29 Maj 2015

Këshilli ligjdhënës  ka përkrah sot plotësimet e ligjit për arsimim  me të cilin është paraparë që ministria e arsimit të sigurojë librat  dhe mjetet e tjera shkollore falas për të gjithë nxënësit e shkollave fillore në Mal të Zi. Këto ndryshime ligjore i kanë propozuar deputetët e Frontit Demokratik , të cilët  bazohen në  dispozitën  kushtetuese me të cilën parashihet që shkollimi  fillorist është i obliguar dhe  falas. Me plotësimin e këtij ligji parashihet që obligimi i nxënësit është që të ruaj ligbrat dhe mjetet e tjera të cilat i ka në dispozicion.

  • 1

    Radio