Aktuale Më shumë

Libraria Ulqini filloi me dhurimin e librave për nxënësit më të spikatur në lexim

Prej tvteuta18:16, 30 Dhjetor 2022

Leximi për shumëkënd nuk është vetëm një çelës që të çon drejt një suksesi akademik, por dhe mbi të gjitha përbën një nga burimet më të mëdha të kënaqësisë që mund të përjetojë një qenie njerëzore.

Libraria Ulqini , në fund të vitit ka filluar me një projektë te ri , i cili ka te bej me dhurimin e librave për nxënësit më të dalluar në lexim.Ky projektë filloi më herët për nxënësit e shkollave të mesme, por tani parashihet edhe për nxënësit parashkollor si dhe ato të shkollave fillore.

Ka krime më të këqija se djegia e librave. Një prej tyre është që të mos i lexosh.Ky përkufizim i Joseph Brodsky, duhet të jetë padyshim një shtysë për të ndikuar në botëkuptimin tonë mbi librat dhe rëndësinë e pazëvendësueshme që ka leximi.

Më shumë rreth kësaj  në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të premtën në orën 20:30

  • 1

    Radio