Opinion Më shumë

Lëvizja Perspektiva uron Kurban Bajramin

Prej tvteuta18:36, 31 Korrik 2020

Me rastin e festës së Bajramit, të gjithë besimtarëve mysliman i uroj shëndet, paqe dhe mbarësi!
Uroj që kjo festë të sjell bekime në familjet tuaja. Bajrami shquhet si festë e respektit, afërsisë e kujdesit kur të gjithë i gëzohemi takimeve e vizitave tek familjarët e miqtë, por këtë vit tregojmë respektin e dashurinë më të madhe duke mbajt distancën e duke respektuar rregullat për të luftuar pandeminë.
Uroj më të mirat për ju dhe familjet tuaja. Mirëqenia, toleranca dhe solidariteti mbizotërofshin çdo herë kudo që jeni!

  • 1

    Radio