Sociale Më shumë

Lazoviq dhe Pejanoviq-Gjurishiq më të paguarit

Prej tvteuta12:49, 20 Qershor 2016

Vujica Llazoviq , nënkryetar i qeverisë dhe ministër për teknologji informative, si dhe Milica Pejanoviq Gjurishiq, ministre e mbrojtjes, janë dy pjestarët më të paguar të qeverisë Gjukanoviq.

Llazoviq i ka të ardhurat vjetore prej 34.200 euro, kurse Pejanoviq – Gjurishiq 38. 600 euro. Llazoviq nga puna në qeveri ka të ardhura prej 25.600 euro, duke e bërë atë më të paguarin nga të gjithë ministrat, i ndjekut nga ai i ekonomisë Vlladimir Kavariq me 20. 800 euro.

Më së pakti të paguar janë ministri i drejtësisë Zoran Pazhin , arsimit Predrag Boshkoviq dhe i shëndetësisë Budimir Shegrt, të ardhurat e të cilëve nga angazhimi në qeveri është më i ulët se 10.000 euro.

  • 1

    Radio