Politikë Më shumë

LAJM I MIRË NGA PRISHTINA

Prej tvteuta11:09, 14 Gusht 2015

Lajmi se qeveria e Kosovës dy ditë më parë ka miratuar Raportin mbi vijën kufitare me Malin e Zi ,kun ë terësi është përfillur kufiri I përcaktuar me Kushtetutën e vitit 1974.

Ky akt është pritur mire në Malin e Zi .I ngarkuari me punë I Malit të Zi në Prishtinë, Radovan Milaniq dhe deputeti I Partisë Demokratike të Socialistëve, Nikolla Gegaj, kanë vlerësuar se kjo do të avansojë marrëdhëniet midis dy vendeve.

  • 1

    Radio