Sociale Më shumë

Kusht: Shlyerja e obligimeve

Prej tvteuta12:45, 20 Nëntor 2014

Ulqin, 20 nëntor 2014-  Së shpejti do të  jetë në shqyrtim  publik Programi i objekteve të përkohshme  për vitin e ardhshëm 2015. Pasi të përfundojë kjo procedurë, ai do të trajtohet në Kuvendin vendor  edhe këshilltarët do të vendosin për të.

“Por, këtu, është një kusht  shumë i rëndësishëm, aplikuesit duhet që të shlyejnë obligimet që kanë ndaj Komunës”,- tha për Televizionin Teuta ,Mustafa Gorana, sekretar i Sekretariatit për planifikim hapësinor  dhe zhvillim të qendrueshëm.

Ai  shtoi se kërkesat më të mëdha për objekte të përkohshme nga fusha e tregtisë dhe e turizmit./TVT/

  • 1

    Radio