Sociale Më shumë

Kurbanat vendas më të preferuar për besimtarët musliman

Prej tvteuta09:06, 10 Shtator 2016

Kurban Bajrami këtë vit do të fillojë më 12 shtator. Kjo festë më e madhe muslimane, e njohur edhe si festa e flijimit, kremtohet katër ditë.

Në tregun e bagëtive sot kishte oferta të llojëllojshme të kurbanave.Më të preferuarat për qytetarët tanë ishin kurbanët vendas që silleshin nga 100 deri në 300 euro ,varësisht nga madhësia e kafshës.

Kurbanat të sjellura nga viset veriore kishin çmim më real,por blerësit në përgjithësi preferojnë të blejnë dhe flijojnë kurbanat vendas.

 

  • 1

    Radio