Rajoni/Bota Më shumë

KUNDËR PJESËMARRJES SË SHQIPTARËVE

Prej tvteuta14:03, 18 Maj 2015

Shumica e aktivistëve të partive politike shqiptare  përmes rrjeteve sociale kanë kundërshtuar pjesëmarrjen e shqiptarëve në protestën e opozitës maqedonase për rrëzimin e qeverisë Gruevski.

Simpatizantë dhe përfaqësues të partive politike kanë kritikuar pjesëmarrjen në këtë protestë, duke theksuar se Zaev nuk dallon nga politikanët e tjerë maqedonas dhe se ai nuk ka bërë të qartë akoma se çfarë ofron për shqiptarët.

  • 1

    Radio