Aktuale Më shumë

Kryetari i Qendrës Kulturore Turke për vizitë në Ulqin

Prej tvteuta14:14, 25 Gusht 2016

Kryetari i Komunës së Ulqini Nazif Cungu pritin në kabinetin e tij drejtorin e Qendrës Kulturore Turke Xhihan Ozdemir me bashkëpunëtorët e tij.Mysafirët nga Turqia e njoftuan kryetarin Cungu për aktivitetet e Qendrës Kulturore Turke në Mal të Zi, e cila ka për qëllim promovimin e kulturës, artit dhe trashëgimisë të këtij shteti në rajon.

Kryetari Cungu veçoi bashkëpunimin e mirë të Komunës së Ulqinit me Ambasadën Turke në Mal të Zi dhe Agjencinë Turke për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim – TIKA, dhe shprehu gatitshmëri që ky bashkëpunim të përfshijë edhe këtë institucion.U ra dakord që gjatë vitit të ardhshëm në Ulqin të organizohet koncerti i muzikës popullore turke, prezantimi i folklorit si dhe java e filmit turk.

  • 1

    Radio