Politikë Më shumë

KRYETARI I ITALISË VIZITË MALIT TË ZI

Prej tvteuta11:55, 26 Maj 2015

Presidenti i Italisë Sergio Matarela  do të  vizitoj Malin e Zi ku do të bisedojë me kolegun Filip Vujanoviq , kryetarin e parlamentit Ranko Krivokapiq dhe me kryeministrin Millo Gjukanoviq. Siç është kumtuar nga kabineti i presidentit Vujanoviq  vizita e Matarelës do të jetë  vërtetim i afirmimit të marrëdhënieve,  përmbajtësor dhe miqësore  ndërmjet dy shteteve  dhe përparimi i bashkëpunimit në të gjitha sferat.

  • 1

    Radio