Kulturë Më shumë

Kryetari i Ulqinit  Loro Nrekiq uron të diplomuarit në Fakultetin  për Studime  Afariste Mesdhetare

Prej tvteuta22:08, 27 Qershor 2020

Në ambientet  e Qendrës për kulturë u organizua ceremonia e dorëzimit  të diplomave gjeneratës së dytë të studentëve të Fakultetit  për Studime Afariste Mesdhetare. Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq duke përshëndetur të porsadiplomuarit tha se ju, sot jeni krenarë për vehten , familjen  tuaj dhe për ata që vite investuan  te ju.Duke e cilësuar ketë një ditë të shënuar për Ulqinin dhe Malin e Zi ,kryetari nënvizoi  se me përfundimin e studimeve  përfundon një kapitull  shumë i rëndësishëm  dhe se nga sot fillon një  jetë e re  profesionale e cila do të jetë  plot ambicie , përpjekje , endrra.Të porsadiplomuarit i uruan  Rektori  i ,,Universitetit Adriatik ,, Prof.dr Stevo Nikiq dhe Drejtori  i Agjencisë për Arsim  Srgja Popoviq .

  • 1

    Radio