Sociale Më shumë

Kryeredaktori i “Informer” dënohet 3.000 euro për fyerje ndaj shqiptarëve

Prej tvteuta14:49, 24 Dhjetor 2015

Gjykata e Lartë e Podgoricës verifikoi sot vendimin me të cilin kryeredaktori i revistës “Informer” Novak Uskokoviq, dënohet me 3.000 euro gjobë për fyerje ndaj shqiptarëve.

Në arsyetimin e vendimit, të cilin në muajin mars e solli gjykatësja e Gjygjit Themelor Jelena Peroviq, thuhet se Uskokoviq ka lejuar publikimin e artikullit në të cilin ka elemente fyese për pakicën shqiptare, dhe se është vërtetuar fajësia e tij personale.

  • 1

    Radio