Ekonomi Më shumë

Krivokapiq: Lufta për Kripore si Don Kishoti me mullinjtë e erës

Prej tvteuta10:48, 18 Dhjetor 2015

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq, tha gjatë mbledhjes së Këshillit Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, se ato që në mënyrë të paligjshme kanë tentuar të shesin token shtetërore si pasuri të Kripores akoma nuk janë dënuar.

Krivokapiq situatën në Kripore e krahasoi me luftën e Don Kishotit me mullinjtë e erës, pasi përgjegjësit për gjendjen kaoitke në Kripore, dhe ato që shitën token e saj, nuk janë para drejtësisë. Mbledhjen, përveç Krivokapiq, e udhëhoqi edhe Aneliz Dods, deputete e Parlamentit Europian.

  • 1

    Radio