Sociale Më shumë

Kriporja edhe një vit nën menaxhimin e Parqeve Kombëtare

Prej tvteuta17:00, 23 Gusht 2016

Ndërmarrja publike Parqet kombëtare të Malit të Zi , ka shtyrë kontratën për qiramarrjen e Kripores së Ulqinit edhe për një vit, ka njoftuar për agjensinë Mina Sekretarja e shtetit Daliborka Pejoviq..

Pëlqimin për këtë e ka dhënë edhe Qeveria e Malit të Zi, pasi parqet Kombëtare ishin i vetmi ofertues në shpalljen publike. Në fund të gushtit të vitit të kaluar , Parqet Kombëtare nënshkruan kontratën për qiramarrje njëvjeçare të tërë pronës së paluajtshme dhe të luajtshme të Kripores, e cila vlente deri ditën e sotme.

  • 1

    Radio