Sociale Më shumë

Kriporja e Ulqinit, kusht për integrimin e Malit të Zi në BE

Prej tvteuta10:18, 11 Nëntor 2015

Raporti i Komisionit të Bashkimit Europian për progresin e Malit të Zi gjatë vitit të kaluar, e parasheh mbrojtjen dhe menaxhimin e qëndrueshëm të Kripores së Ulqinit, si njërin ndër kushtet kryesore të mbylljes së kapitullit 27.

Në raport theksohet se Kriporja e Ulqinit është e një rëndësie të vecantë jo vetëm për Malin e Zi por edhe më gjërë,  dhe si e tillë meriton vëmendjen dhe kujdesin e posacëm të institucioneve të Malit të Zi.

  • 1

    Radio