Sociale Më shumë

KQ i UDSH-se: Vlerësim pozitiv për koalicionin

Prej tvteuta10:32, 19 Shtator 2016

Këshilli Qendror i UDSH-së e mbajti të shtunën, me 17.shtator, mbledhjen e tij në Tuz, ku u vlerësua pozitivisht formimi i koalicionit parazgjedhor, UDSH – FORCA – Alternativa Shqiptare dhe u la dera e hapur për të gjitha subjektet politike shqiptare që duan t’i bashkohen këtij koalicioni. Gjithashtu është verifikuar edhe  lista parlamentare  e UDSH-së, e cila do të udhëhiqet nga kryetari i partisë z. Mehmed Zenka.

  • 1

    Radio