Aktuale Më shumë

Kopshti “Xixëllonjat” fillon vitin e ri shkollor, investime dhe renovime të reja

Prej tvteuta14:08, 7 Shtator 2022

Kopshti xixëllonjat mirëpriti sot mbas një pauze 2 javore përsëri vogëlushet e vet për të nisur një vit tjetër shkollor.
Drejtoresha e kopshtit “Xixëllonjat” Suela Dibra Kaca, bëri hapjen dhe tregoi arsyet përse ky kopësht u vonua dy ditë, e që arsye ishin renovimet.
Ajo me këtë rast përpara prindërve tregoi ndyshimet dhe investimet që kanë bërë dhe hapsirën e shtuar.
Kaca thotë se numri i fëmijëve që pranohen është i plotësuar, duke shtuar se kanë pranuar edhe edukatore shtesë me çrast tregoi që edhe numri i stafit edukator është gjithashtu i plotësuar.

  • 1

    Radio